Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

070 39 36 468

Om mig

Jag tycker om konst i alla dess former och har alltid varit intresserad av foto. Sedan 15 år, arbetar jag med bröllopsfotografering, personporträtt och reportage. Jag älskar att fotografera människor och hitta det unika i var och en. Jag och min fru Elsa, som också är min assistent, delar våra liv mellan Bohuslän och Provence.
Jag fotar bröllop i reportageform och brudpar i olika miljöer. Jag är flexibel och kan fota er några timmar eller under hela bröllopsdagen. Jag har en lång erfarenhet av bröllopsfotografering både i Sverige och utomlands.

Att vara en modern bröllopsfotograf är för mig en del av fotojournalism. Fotografen bör fånga och tolka äkta känslor som glädje, kärlek och vänskap med spontana och vackra bilder. Vilket nöje att tolka denna känslospegel, som blir det enda minnet, med ringarna, från den stora dagen!

Jag är mycket social och får lätt kontakt med mina kunder. Min ambition är att de har förtroende för mig och känner sig avslappnade inför kameran.

Porträttfotografi är också ett intimt arbete mellan fotografen och modellen. Jag tycker om att fota i dagsljus i naturliga miljöer och på ovanliga platser. Mitt mål är att, med min konstnärliga tolkning, framhålla personen så bra och nära verkligheten som möjligt.

Fotojournalism är fortfarande basen av mitt arbete. Under vintrarna jobbar jag för olika utländska och svenska medier. Mina bilder har bland annat publicerats i Aftonbladet, Expressen, Göteborgs Posten, Skånskan, Family Living, Tara, M-magasin, Allas, Land, Hemmets Veckotidning, Hästmagasinet, Härliga Hund, Kattliv …

Reportagejobben ger ett fascinerande liv av resor, möten och engagemang. Mina bröllops- och resereportage har tagit mig till många spännande platser som Brasilien, Kuba, Paris, Venedig…

Fotograf Stéphane Maréchal

Brådal 1, 45 694 Hunnebostrand, Sweden

Tel. +46 70 39 36 468

stemarfoto@gmail.com

Fotograf Maréchal

Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]